Project Description

Purehold projekt sastoji se od nekoliko ključnih elemenata:

  • napraviti jednostavan web shop s malim brojem proizvoda
  • napraviti prezentacijsku web stranicu
  • zadržati stil i vizualni identitet poduzeća iz UK-a

Izazov samog projekta Purehold je omogućiti jednostavan web shop uz primjenu prezentacijske stranice kako bi se korisnici mogli, kroz dobro pružene informacije, zainteresirati za proizvode. Kako smo to postigli i koje tehnike smo primjenili?

1.Jednostavan Webshop

Prezentacijski element projekta Purehold je u većem fokusu dok webshop dio stranice mora biti funkcionalan i sa relativno malim brojem proizvoda. Koristeći WooCommerce plugin brzo smo dodali proizvode i omogućili webshop prodaju preko popularnong WordPress CMSa (Content Menagment System). Unutar wordpressa mogu se brzo raditi izmjene ukoliko vlasnici projekta žele hitnu izmjenu na samoj stranici ili webshopu. Što se tiče prezentacijskog dijela – tu smo jako oprezni što se tiče davanja relavantih informacija na pravim mjestima, te predlažemo mjesta i slike koje bi mogle povećati zainteresiranost potencijalnog klijenta tj. trenutačnog posjetitelja.

2.Vizualni identitet – Purehold Hr

Purehold ima svoj vizualni identitet, logo i paletu boja. Prikom preuzimanja projekta trebali su se proučiti svi navedeni elementi te implementirati u modernijem obliku. Koristeći jednostavni (clean) dizajn, postižemo željeni efekt – čistoća i elegancija. To je upravo ono što Purehold prodaje: antibakterijke i antivirusne zaštitne navlake za vrata.

 

Tražite nešto drugo ili  imate sličan projekt koji želite napraviti? – Javite nam se.