Project Description

DB Kombi Prijevoz projekt sastoji se od nekoliko ključnih elemenata:

  • pojednostaviti i približiti cijeli proces prijevoza samom korisniku stranice
  • napraviti dizajn koji vizualno identificira uslugu prijevoza
  • složeni sustav odabira termina željenog termina omogućiti i pojednostaviti kako za potencijalnog klijenta tako i za radnike DB Kombi Prijevoza

Izazov samog projekta DB Kombi Prijevoz je omogućiti dobre informacije kroz jednostavni dizajn i jednoznačne upute. Kako smo to postigli i koje tehnike smo primjenili?

 

1.One Pager

Kada nam je u fokusu lead generation, dakle kada se fokusiramo na povećanje broja upita ili ispunjavanje formulara koristimo One Pager kao glavni dizajn web stranice. Kroz takvu tehniku web dizajna možemo na jednostavan način usmjeriti korisnika na sami formular uz detaljan opis samog poslonog procesa usluge prijevoza. One Pager omogućava jednostavni dizajn bez previše distrakcija što potencijalnom klijentu odnosno korisnu omogućuje da pažnja ostane na najbitnijem elementu – ispunjavanjem formulara tj. slanjem upita.

2.WordPress

WordPress implementacija omogućuje izmjene na web stranici te fleksibilnost održavanja nakon što “predamo ključ u ruke” našim korisnicima. S obzirom na popularnost samog WordPressa, online podrške i količine plug-ina (aplikacijskih dodataka) dobro je i brzo prihvaćen od svih naših zadovoljnih klijenata. Kao Integrity Grupa uvijek stojimo na raspolaganju oko održavanja i dodavanja sadržaja ukoliko nemate vremena za to sami.

3.Dizajn

Kada ulazimo u izradu projekta uvijek posobnu pozornost obraćamo na SEO (search engine optimization) i sami dizajn web stranice. Kategorije, redoslijed i tekstovi su posebno konstruirani kako bi bili što bolje rangirani na  web tražilicama. Što se tiče samog dizajna DB Kombi Prijevoza tu smo pratili poslovni proces te objasnili korisniku/posjetitelju koliko je jednostavan proces sa sloder animacijom “u 3 lagana koraka” i call to action gumbom “Krenimo odmah”. Tu počinje priča o Kombi Prijevozu te se na zanimljiv način pobliže objašnjava sama usluga i poduzeće koje pruža uslugu.

Tražite nešto drugo ili  imate sličan projekt koji želite napraviti? – Javite nam se.